Kupoholičarke.com :: Ženski internet šoping centar

cool 1 leto


 

Sve kategorije
Ostalo
- Ostalo (0)
 
Ostalo : Svetleca lampa projektor bubamara Postavljen: 22.02.2012 Pregleda : 1040

Svetleca lampa projektor bubamara

Svetleca lampa projektor bubamara
Svetleca lampa projektor bubamara
Svetleca lampa projektor bubamara
Svetleca lampa projektor bubamara
Svetleca lampa projektor bubamara
Svetleca lampa projektor bubamara

 

Podaci o prodavcu: bakana
Ocene: ( 0 / 0 )
Postavi pitanje prodavcu
Svi artikli koje prodaje
Svi artikli koje je kupio

Cena: 1900 din.
Stanje proizvoda: Novo
Isporuka: AKS,City Express,Pošta,Post Express,Daily Express ,Lično preuzimanje,
Preuzimanje: Slanje posle uplate, Lično preuzimanje,
Lokacija: Pančevo

Pre nego što kliknete na " KUPI " pošaljite sva pitanja koja vas zanimaju prodavcu, od veličine, materijala do svega ostalog sto mislite da je potrebno znati pre kupovine, i kada ste 100% sigurni da želite taj artikal onda kliknite na kupi. Naknadno odustajanje od kupovine vam donosi negativne ocene, što je loše po vas jer drugi članovi neće želeti da sarađuju sa vama kada vide vaše negativne ocene, a i veliki broj negativnih ocena može kao rezultat imati vaše trajno uklanjanje sa sajta!


UPOZORENJE!
Ovaj artikal je postavljen u prodaju pre više od 6 meseci pa pre nego sto obavite kupovinu posaljite pitanje prodavcu da li je ovaj artikal jos aktuelan za prodaju! PITAJ PRODAVCA


Nemojte pristajati da artikle plaćate postnetom prodavcima bez pozitivnih, ili sa malim brojem pozitivnih ocena !!!

Opis artikla:Svetleca lampa projektor BUBAMARA.... * u mraku projektuje zvezde i mesec po zidovima, plafonu, * 3 boje svetlosti:crvena, plava, zelena, * 4 moda svetlosti: - samo zelena boja, - mod gde se postepeno menjaju boje jedna po jedna, - brze menjanje boja, - mod sve boje odjednom upaljene. * prikazuje 7 glavnih sazvezdja, * automatsko iskljucivanje nakon 45minuta, * poseduje dugme za ukljucivanje/iskljucivanje, * on/off taster, * 3 tastera za izbor boja, * radi na 3 AAA baterije. Ova jedinstvena svetleca bubamara koja projektuje zvezde, mesec, sazvezdja, je prelepog dizajna, za svu decu. Ne samo da smanjuje strah kod dece u noci, pomaze da lakse zaspu i lepse spavaju, vec ima i edukativni karakter - ucenje sazvezdja. Oklop je napravljen od cvrste plastike, a telo od mekanog plisa. Pogodna je za bebe i decu svih uzrasta, tako da je idealan poklon za svakoga. velicina: 32cm x 29cm x 10cm. Moguce licno preuzimanje u Beogradu i Pancevu. Bubamara je nova, ali na oklopu je se manja ogrebotina nastala u transportu, ali ne smeta pri raduu i jedva je vidljiva.

 

Artikal je povučen iz prodaje !
.
 
Pomoć Pravilnik Kontakt
Marketing ......© 2011-2014 Kupoholičarke.com ... ...